Skipistes in Livigno

Livigno ligt in de Italiaanse Alpen nabij de Zwitserse grens op een hoogte van 1816 tot 2950 meter. Het heeft meer dan 115 km pistes voor skiërs en snowboarders van alle niveaus, met meer dan 30 skiliften en vele sneeuwpretparken.

Perfecte pistes van december tot mei

Wintersport in Livigno betekent een vakantie midden in de natuur met fantastisch uitzicht op het Bernina-gebergte en de vallei van Livigno. Van december tot mei staat het droge klimaat in Livigno garant voor 115 kilometer aan perfecte skipistes met overwegend natuurlijke sneeuw.

Sneeuw- en zongarantie

De noord-zuid oriëntatie van de Livigno-vallei en de mogelijkheid om gebruik te maken van twee grote bergflanken, Mottolino en Carosello, zorgen voor zonnige hellingen van zonsopgang tot zonsondergang.

Liften en pistes

Het skigebied van Livigno biedt een netwerk van 30 liftinstallaties waardoor er nauwelijks wachttijden bij de liften zijn. Met 12 zwarte, 37 rode en 29 blauwe pistes biedt het gebied een heerlijke wintersportvakantie voor iedereen van beginnelingen tot ervaren skiërs en snowboarders. Elk jaar zijn er wel één of meerdere pistes opnieuw te ontdekken.

Twee flanken

Livigno bestaat uit twee onafhankelijke bergflanken. Mottolino en Carosello. Deze zijn met elkaar verbonden door het fantastisch gratis bussysteem dat u in een mum van tijd van de ene naar de andere zijde brengt.

Funpark

Aan beide zijden is er ook een prachtig Funpark voor diegene die net dat ietsje meer wil.

Skimap Livigno

Klik voor een grotere afbeelding

funpark Livigno