Kid.S Club

Bij SkiHigh zijn ook de kleine gasten welkom! Na het skiën kunnen de kinderen van 4 tot 12 jaar deelnemen aan kinderanimatie. In een gezellige sfeer worden allerlei activiteiten aangeboden zoals knutselen, (sneeuw)spelletjes, …  Er wordt ingespeeld op de interesses en de leeftijd van de kinderen. De animatoren hebben didactische ervaring met kinderen en bezitten een pedagogisch diploma of een attest van animator. De kinderanimatie gaat van 16.30 tot 19.00 door in het hotel zelf of een naburig hotel.

SkiHigh Kids Club

Skilessen Kid.S

In drie hotels komen de monitoren en/of kinderanimatrices de kinderen ophalen bij het hotel aan de skiruimte als we aan de Carosello flank skiën.

Timing (indicatief):

Hotel Saint Michael: 9.10 u
Hotel Livingo: 9.15 u
Hotel Cassana: 9.20 u

Naar de Mottolino flank nemen we, samen met de ouders, de gratis skibus.

De kinderen worden ingedeeld rekening houdend met hun beginsituatie en mogelijkheden. We willen hen naast de technische vaardigheden vooral plezier in de sneeuwsport bezorgen.

De lessen lopen van 9.30 u tot 12.30 u. Wij starten steeds beneden aan de afgesproken lift. We starten en stoppen steeds op dezelfde plaats.

Voor Kid.S niveau 1 (beginners)  zal er in de namiddag ook les voorzien zijn tussen 14.00 u en 15.15 u.

Voor Kid.S niveaus 2 tot 4 is er begeleiding tussen 14.00 u en 15.15 u. Enkel voor kinderen die zelfstandig een lift kunnen nemen en materiaal kunnen dragen.

Woensdagnamiddag is er geen les noch begeleiding.

Voor onze kleine beginnende skiërs is het aangeraden een eerste contact met de sneeuw te hebben in België. Het vergemakkelijkt de eerste uren in de bergen. (niet verplicht)

Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in de skilessen.

Voor onze allerkleinsten, tussen 1 en 4 jaar,  is er ,op aanvraag, opvang voorzien tijdens de lessen en begeleiding. Deze kinderen zullen dan spelletjes spelen of binnen activiteiten doen naargelang de weersomstandigheden.  (+ 250 euro)

Goed om weten

In geval van ziekte van een kind, moeten ouders zelf instaan voor de opvang. Er wordt nooit een teruggave van lesgelden voorzien, ook niet bij opgave of kwetsuur. Dit wordt evenmin terugbetaald door de verzekering.

Na de lessen raden we ouders van beginnende skiërtjes af alleen te skiën. Rust is zeker aan te bevelen!

We vragen ouders om niet bij de kinderen te blijven tijdens de les: het bemoeilijkt de lessen, vooral voor het kind zelf.

Bij de 4- en 5-jarigen wordt de skiles afgewisseld met spelletjes, om hen even op adem te laten komen.

We voorzien op donderdag een ganse dag les en begeleiding voor de kinderen, inclusief opvang over de middag (9.30 u tot 15.15u).

Kinderanimatie

Kinderen een fijne tijd bezorgen: daar gaan we voor! Het is dan ook steeds een gezellige bedoening in de animatie. Ervaringen worden uitgewisseld en zelfs vriendschappen ontstaan voor vele jaren. Het activiteitenaanbod wisselt steeds zodat vaste klanten kunnen rekenen op iets nieuw. Hou dus zeker een plaatsje vrij in de valies om al die mooie knutsel-herinneringen mee te nemen!

Ondertussen kunnen de volwassenen genieten van een drankje aan de bar, een uitstapje in het dorp of relaxen in de wellness.