Ons team

Ervaring is onze grootste troef. Bij SkiHigh bestaat het team uit ervaringsdeskundigen die  elkaar optimaal aanvullen op divers terrein.

We willen ons onderscheiden van de grote reisorganisaties door u een hecht team te bieden dat instaat voor skilessen, reisleiding en begeleiding!

Exclusief! Bij SkiHigh kan u bovendien terecht voor privé skiles! Een privémonitor is mogelijk op individuele basis of voor een groep, voor kinderen en volwassenen. Op basis hiervan wordt de prijs bepaald.

Piet Boeykens

Piet Boeykens

hoofdreisleider

Ikzelf, Piet, zal heel het team in goede banen leiden. Reeds jaren kom ik naar Livigno (19 jaar minstens 5 x per jaar). Of ik Livigno ken? Nog niet helemaal want Livigno is zo uitdagend dat er altijd wel iets nieuws te beleven valt. Toch mag ik zeggen dat ik het meeste van Livigno wel al heb gezien of ken.

Met enige fierheid mag en kan ik u ons vast team voorstellen. Deze pionnen zal je zeker tegenkomen op één van onze reizen.

Je kan ze bijna de “Belgische Livignezen” noemen!

Onze reisleiders

Sarah en Piet

Sarah komt ook reeds jaren naar Livigno en kent zowel de skipistes als het taksvrije dorpje heel goed. Een winkel of bar/restaurant nodig, vraag het maar aan Sarah.Haar functie in het onderwijs , 6de leerjaar, en zelf mama van twee kindjes,  is tevens een grote troef daar zij perfect weet hoe de kinderen te behartigen. Ze is dan ook een graag geziene persoon bij de kindjes. Zowel skiën als snowboarden zijn voor haar geen probleem. Ook beginnende volwassenen voelen zich heel comfortabel bij haar.

Sarah en Piet
Valerie en Grim

Valérie en Grim

Twee topskiërs die meerdere seizoenen in Livigno en de Alpen doorbrachten. Elk jaar organiseren ze het Belgisch Kampioenschap Freeride, waaraan ze beide ook deelnemen. Je vindt ze ook elk jaar op het Freeheel Fest ‘La Skieda’, een internationaal event voor telemarkers dat jaarlijks in Livigno doorgaat.
Valérie is, samen met Grim, de meest allround persoon van het team:  Ski, snowboard, telemark, freeride,…. Niets is haar onbekend!
In de zomer runt ze een toeristische rederij waardoor ze in de winter tijd over heeft om haar favoriete sport uit te oefenen en haar kennis over te dragen.

Verder kan u bij haar ook terecht in het Frans, evenzeer voor wat skilessen betreft.
Indien u interesse heeft voor een initiatie telemarken, dan zullen Valérie en Grim u graag helpen.

Kinderanimatie

Onze monitoren

Grim

hoofdmonitor

Al meer dan 20 jaar ski-ervaring. Grim komt al vele jaren naar Livigno dus kent het gebied op zijn duimpje. Als monitor kennen vele kinderen Grim als hun held. Geen bultje is te klein, geen enkel bos ontwijkt hij. Als mede-organisator van het BK Freedride, verklapt hij dat het wel eens een beetje uitdagender mag zijn. Enkele jaren geleden stapte Grim mee in hun familiezaak, met als voorwaarde dat hij in de winter nog de nodige tijd zou kunnen doorbrengen in de bergen.

Grim zal dan ook het team monitoren begeleiden en bij alle vragen of suggesties mag u hem ten allen tijden aanspreken. Hij zal u met veel plezier een duidelijke uitleg geven of/en luisteren naar u probleem en samen voor een oplossing zoeken

Grim
Frank

Frank RIP Broereman

LY!

Jasper

Jasper

Geert Streep

Geert (Streep)

Liesbeth

Liesbeth

Steffi

Steffi

Danny