Ons team

Ervaring is onze grootste troef. Bij SkiHigh bestaat het team uit ervaringsdeskundigen die  elkaar optimaal aanvullen op divers terrein.

We willen ons onderscheiden van de grote reisorganisaties door u een hecht team te bieden dat instaat voor skilessen, reisleiding en begeleiding!

Exclusief! Bij SkiHigh kan u bovendien terecht voor privé skiles! Een privémonitor is mogelijk op individuele basis of voor een groep, voor kinderen en volwassenen. Op basis hiervan wordt de prijs bepaald.

Robin Van Schoors

hoofdreisleider

Ikzelf, Robin, zal heel het team in goede banen leiden.

Sinds 2006 heb ik vele seizoenen gedaan voor verschillende organisaties. Dit zowel in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland als Italië. In 2017 heb ik Snowlux reizen opgericht. Deze is voornamelijk gericht op bedrijven en groepen en was voornamelijk gefocust op Oostenrijk.

In 2021 heb ik samen met mijn vriendin Tine beslist om de volgende stap te maken binnen de ski-sector.
Door mee mijn schouders te zetten onder SkiHigh, zal ik samen met mijn jarenlange ervaring proberen om SkiHigh in Livigno naar een nog hoger niveau tillen.

Hiervoor hebben we natuurlijk ons fantastisch monitorenteam, die alles in goede banen leidt.

Met enige fierheid mag en kan ik u dan ook ons vast team voorstellen. Deze pionnen zal je zeker tegenkomen op één van onze reizen.

Je kan ze bijna de “Belgische Livignezen” noemen!

Onze reisleiders

Tine

Tine is een fervente skiër en heeft mee haar schouders onder Skihigh gezet. Haar zul je dus ook steeds tegenkomen op 1 van de reizen in Livigno. Haar functie in het onderwijs , kleuterjuf, en zelf mama van twee kindjes,  is tevens een grote troef daar zij perfect weet hoe de kinderen te behartigen. Zowel skiën als snowboarden zijn voor haar geen probleem. Haar organisatorische skills maken haar tot perfect aanspreekpunt in Livigno.

Valerie en Grim

Valérie en Grim

Twee topskiërs die meerdere seizoenen in Livigno en de Alpen doorbrachten. Elk jaar organiseren ze het Belgisch Kampioenschap Freeride, waaraan ze beide ook deelnemen. Je vindt ze ook elk jaar op het Freeheel Fest ‘La Skieda’, een internationaal event voor telemarkers dat jaarlijks in Livigno doorgaat.
Valérie is, samen met Grim, de meest allround persoon van het team:  Ski, snowboard, telemark, freeride,…. Niets is haar onbekend!
In de zomer runt ze een toeristische rederij waardoor ze in de winter tijd over heeft om haar favoriete sport uit te oefenen en haar kennis over te dragen.

Verder kan u bij haar ook terecht in het Frans, evenzeer voor wat skilessen betreft.
Indien u interesse heeft voor een initiatie telemarken, dan zullen Valérie en Grim u graag helpen.

Kinderanimatie

Anneke

Anneke is een 37 jarige vrolijke, spontane jonge vrouw met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een groot hart voor kinderen. Na het behalen van haar bachelor diploma Maatschappelijke Veiligheid, besliste ze om zich ook te scholen tot leerkracht kleuteronderwijs. Dit doet ze nu al x-aantal jaren in combinatie met het geven van privézwemles. Kinderen lesgeven en nieuwe dingen aanleren, blijkt haar grote passie te zijn die haar voldoening geeft en gelukkig maakt. Anneke is een goedlachse, ondernemende, gedreven en energieke vrouw die klaar staat om alle kindjes op een creatieve, speelse manier een super vakantie te bezorgen a.d.h.v. leuke activiteiten. Ze staat nu al te popelen om jullie te leren kennen. Tot binnenkort?

Onze monitoren

Laurien

Jo

Jelmer

Steven

Stefanie

Marthe

Lennert

Stephen

Sarah

Geert Streep

Geert (Streep)

Febe

Grim

Pouckie

Christel