Activiteiten

Husky sleerijden

Genieten met de Husky’s

Door Husky’s voortgetrokken worden doorheen een adembenemend landschap? Dat kan! Waan jezelf in het Hoge Noorden en geniet van dit uitzonderlijke avontuur. Na een korte briefing en kennismaking met de honden slee je dwars door de verlaten en uitgestrekte vallei. Vanop de slee schuiven uitzonderlijke vergezichten voorbij en hoor je niets meer dan de ademhaling van de honden en de ruisende wind. Puur genieten!

Deze activiteit kan doorgaan bij voldoende sneeuw.

Ice Driving School

Leer de testauto gecontroleerd besturen, veilig slippen en sportief hanteren op een ijzig sneeuwcircuit.  Na eerst een theoretisch gedeelte, volgt uiteraard het boeiende, praktische deel! Fun en slipervaring verzekerd!

Deze activiteit kan doorgaan tot maart of tot zolang het weer het toelaat.

Ice Driving School

Paragliding, Livigno vanuit de lucht

Livigno ontdekken vanuit de lucht terwijl de skiërs onder jou door skiën? Onze ervaren piloot start met jou op de top van de berg voor een onvergetelijke vlucht met een parachute. De volledige vlucht wordt vastgelegd op DVD die je meekrijgt naar huis! Een onvergetelijke herinnering en ervaring waar je nog lang zal over vertellen!

Deze activiteit is weersafhankelijk.

Dinner op de berg

Wanneer de zon ondergaat gaan wij naar boven voor een uitzonderlijk diner op de berg. Tijdens het diner geniet je van de unieke vergezichten en de heerlijke Valtellinese keuken. Kers op de taart is uiteraard de rit met de snowcat terug naar het dorp (vraag naar beschikbaarheid)! Een exclusieve ervaring!

Deze activiteit kan het ganse seizoen door geboekt worden.

Dinner at the top of the mountain
Fatbike

Fietsen op sneeuw

Met de fiets op verkenning over de besneeuwde landschappen? Wees maar zeker! De fietsen zijn speciaal uitgerust met brede banden voor extra grip op sneeuw. Volg de langlauf-loipes doorheen de vallei of raas een piste naar beneden. Onze SkiHigh-gids doet het jou allemaal voor!

Deze activiteit kan het ganse seizoen geboekt worden.

Snowscooter experience

Alleen of in duo vertrekken we, begeleid door een gids, voor een tocht over het dichtgevroren Lago Di Livigno. Op de eindeloze rechte stukken kan het gashendel volledig worden opengedraaid en stuiven we tegen duizelingwekkende snelheden richting de Zwitserse grens. Wens je het liever wat rustiger aan te doen, dan kan dit uiteraard ook. Middenin wordt een korte stop gemaakt om iedereen opnieuw te verzamelen en kunnen bestuurder en passagier eventueel van plaats wisselen. Een niet te missen ervaring!

Deze activiteit loopt tot maart of tot zolang het weer het toelaat.

Snowscooter
Latteria di Livigno

Latteria di Livigno

De Latteria di Livigno – een échte melkerij –  is een begrip in dit skidorp . Hier worden tal van heerlijke producten geproduceerd zoals melk, yoghurt, kazen, boter en ijs.Dit alles is te bezoeken en te proeven na een leuke wandeling.

De Latteria di Lvigno is het ganse seizoen geopend.

Heli-ski

Wie droomt er niet eens van om afgezet te worden op een bergtop met een helikopter en dan van de flank te glijden waar nog niemand geweest is. Dit kan in Livigno. De helikopter brengt ons naar de maagdelijke afdalingen in de Alta Valtellina vallei.

Een professioneel team neemt je mee en begeleid je op dit fantastisch avontuur. Een volledige uitrusting is evenwel verplicht (huur ter plaatse kan, +/- €10).

Deze activiteit is weersafhankelijk.

Heliski
Skisafari

Skisafari

Ontdek het skigebied met één van onze skisafari’s. Ontdek de gezelligste terrassen en mooiste pistes tijdens onze Geniet-safari. Wil je liever de meest uitdagende delen van het gebied verkennen? Dan is onze Beleef-safari zeker jouw ding. U wenst een safari op maat van uw groep? Geen probleem!